• афродизијак

Летни афродизијаци што докажуваат дека љубовта оди преку стомакот

Достапни се насекаде особено во текот на летото, некои ни служат да се освежиме, а други пак се додаток на јадењето, но сите подеднакво делуваат на зголемување на желбата за љубов и на возбудата. Лубеница Научниците откриле дека семките од лубеницата делуваат слично како „вијагра“, па затоа се препорачуваат како помош при постигнување на ерекција. …

Летни афродизијаци што докажуваат дека љубовта оди преку стомакот Read More »