• џони деп

Џони Деп и Ал Пачино ќе продуцираат филм за познатиот италијански сликар Модилјани

Џони Деп и Ал Пачино ќе продуцираат филм за Амедео Модилјани, познатиот италијански сликар кој умре во сиромаштија во 1920 година, но подоцна стана познат по неговите слики на актови и портрети со издолжени лица и екстремитети.   View this post on Instagram   A post shared by Alpacino (@alpacino40) Како што пишува „Hollywood Reporter“, …

Џони Деп и Ал Пачино ќе продуцираат филм за познатиот италијански сликар Модилјани Read More »