• сдсм

СДСМ ветува работно време од седум часа, Левица од шест!

Владејачката СДСМ и опозициската Левица ветуваат намалено работно време во своите предизборни програми за парламентарните избори, и тоа СДСМ планира да воведе седумчасовен работен ден, а Левица шестчасовен. Од ВМРО-ДПМНЕ, пак, ветуваат флексибилност во работното време, но само за младите родители. Другите две парламентарни групи, владејачката ДУИ и нивната коалиција и коалицијата „Вреди“ на албанската …

СДСМ ветува работно време од седум часа, Левица од шест! Read More »