• плати

Купувањето куќа е далечен сон за Грците – 11 годишни плати за 60 квадрати во Атина

Еден од петте најскапи градови за купување имот сега е Атина, врз основа на куповната моќ на грчките домаќинства. Поточно, се наоѓа на петтото место, бидејќи на работник со просечна плата му се потребни 11 години да стекне стан стар 20-30 години, со површина од 60 кв.м., што е знак за наглото зголемување на продажните …

Купувањето куќа е далечен сон за Грците – 11 годишни плати за 60 квадрати во Атина Read More »