17.8 C
Скопје

Tag : „Најк“

Вести Свет

Како Америка да ги одбрани и „џорданките“ и демократијата

Слободен печат
Во очекување на продолжувањето запрените трговски преговори, овие денови се отвори нов фронт меѓу Кина и САД. Не е само американската НБА-лига која го навлече...