• награди

Општина Кисела Вода ќе обезбеди награди за најдобрите ученици, спортисти и просветни работници во училиштата и градинките

Општина Кисела Вода и оваа година ја продолжува традицијата на наградување и стимулирање на талентираните ученици и спортисти од основните училишта и наградување на најдобрите просветни работници од основните училишта и јавните детски градинки кои опстојуваат на територијата на општината. Имено, во понеделник (06.06.2022) ќе биде објавен јавниот оглас за пријавување на најдобрите основци, кои …

Општина Кисела Вода ќе обезбеди награди за најдобрите ученици, спортисти и просветни работници во училиштата и градинките Read More »