• мајки

ФОТО | Инста мајки од нашата естрада: Секогаш „тип топ“ и за себе и за децата

Да се биде мајка со професија што бара јавни настапи не е најлесна работа на светот. Не само поради постојаните обврски и темпо кое професијата ја носи, туку и затоа што е потребна екстра енергија за да се издржат сите секојдневни обврски околу децата. Нашите пејачки, актерки, моделки, инфлуенсерки се мајки секогаш во висина на …

ФОТО | Инста мајки од нашата естрада: Секогаш „тип топ“ и за себе и за децата Read More »