• Матка

Ќе се градат нови и ќе се реконструираат старите патеки на Водно и на Матка

Со покачување на температурите, скопјани, но и голем број граѓани од внатрешноста на земјата, како и странски туристи, ладовина бараат искачувајќи се на Водно или посетувајќи ја Матка. Покрај рекреативни посети, овие две туристички места во Скопскиот регион се исклучително привлечни и за вљубениците во спортот кои најчесто со велосипед се искачуваат на Водно или …

Ќе се градат нови и ќе се реконструираат старите патеки на Водно и на Матка Read More »