• костадин костадинов

Минчев принуден да го покаже позитивниот тест поради кој целиот бугарски државен врв е во карантин

Откако во понеделникот по шестчасовната седница на Консултативниот совет за национална безбедност претседателот на бугарското Народното собрание Никола Минчев соопшти дека направил корона тест и имал позитивен наод, целиот бугарски државен врв кој присуствуваше на овој состанок влезе во карантин. Минчев потоа беше мета на напади од политичките опоненти кои изразија сомневање во неговите изјави …

Минчев принуден да го покаже позитивниот тест поради кој целиот бугарски државен врв е во карантин Read More »