• кејт мос

По Адел уште една моќна Вог насловна овој октомври: Лила Мос е модната ѕвезда во подем

Лила Мос продолжува да ги следи стапките на својата мајка Кејт Мос, а следен моден чекор ѝ е новата октомвриска насловна на Вог Хонг Конг. Вог го понесува модниот свет овој октомври. По најавата за двојното појавување на Адел на британскиот и американскиот Вог, следи и Вог Хонг Конг кој не изостанува со добра приказна …

По Адел уште една моќна Вог насловна овој октомври: Лила Мос е модната ѕвезда во подем Read More »