• кавадарци

Кавадарчанец отрул куче откако во салама ставил токсичен препарат наменет за прскање винова лоза

Против триесет и двегодишен жител на кавадаречкото село Глишиќ, од страна на ОЈО Кавадарци е поднесен предлог за издавање на казнен налог.Обвинетиот исекол неколку парчиња салама, ги напрскал со токсичен препарат наменет за прскање и заштита на винова лоза, ги ставил во ќеси како мамец и ги оставил пред незаградениот двор на семејна куќа Иако …

Кавадарчанец отрул куче откако во салама ставил токсичен препарат наменет за прскање винова лоза Read More »