• инсулин

Идеална напивка за диета од само две состојки: Верувале или не, има нула калории!

Комбинацијата од јаболка и цимет фантастично го регулира метаболизмот и ефикасно ја намалува тежината, елиминирајќи го вишокот на задржани течности во организмот. Антиоксидантите од циметот го стабилизираат нивото на шеќер во крвта и го намалуваат апетитот и копнеењето по јаглехидрати, притоа не поттикнувајќи претерано лачење на инсулин, што е важен фактор доколку сакате да се …

Идеална напивка за диета од само две состојки: Верувале или не, има нула калории! Read More »