• имунитет

Направете ја Хипократовата чорба, стар лек против сите болести!

Прочуената чорба од Хипократ веќе илјадници години се смета за многу здрава, бидејќи го зајакнува имунитетот, помага при кашлање и брзо го закрепнува телото по болеста. Имунитетот е нашиот најмоќен штит против разни вируси и бактерии и треба да го јакнеме, за да не се разболуваме особено сега во есенскиот период и особено откако коронавирусот …

Направете ја Хипократовата чорба, стар лек против сите болести! Read More »