• дијаспора

Вратете се за да не го изгубиме Кичево, ги повика Ахмети Албанците од дијаспората

Заедно сме биле предизвикани во повеќе наврати и никогаш не се откажале. Сме застанале силно затоа што сме биле заедно, како цел народ посветен на нашиот роден град. Еден од најголемите предизвици кои ги имавме овие години е враќањето на Кичево во наши раце и денес не треба да дозволиме историјата да се врати назад, …

Вратете се за да не го изгубиме Кичево, ги повика Ахмети Албанците од дијаспората Read More »