• градски парк

Во Градскиот Парк во Скопје се одржа хуманитарната изложба „Цвеќе на мирот и хуманоста”

„Цвеќе на мирот и хуманоста” беше насловена денешната изложба која уметникот, хуманист и амбасадор на цвеќето Живко Поповски Цветин заедно со Црвениот крст на Град Скопје ја одржа на мостот во Градскиот Парк во Скопје. Изложени беа стотина слики, дел од нив беа продадени, а дел беа подарени на минувачите и на децата, кои донираа …

Во Градскиот Парк во Скопје се одржа хуманитарната изложба „Цвеќе на мирот и хуманоста” Read More »