• алијанса за албанците

Адеми до Даути: Дали избегавте од ДУИ оти не станавте министерка?

Женска кавга на собраниската седница за избор на новата влада меѓу пратенички на ДУИ и на Алијанса за Албанците. -Дали избегавте од ДУИ оти не добивте министерско место- ја праша Вјолца Адеми од ДУИ колешката од Алијанса за Албанците Илирие Даути. Даути претходно забележа дека ДУИ од шест министерски позиции не предложила ниту една жен …

Адеми до Даути: Дали избегавте од ДУИ оти не станавте министерка? Read More »