ПРАШАЊЕ НА НЕДЕЛАТА: Дали ќе ги прифатите препораките од Владата за штедење струја?

Прашање на неделата/ Фото СП

„Слободен печат“ минатата недела спроведе анкета меѓу своите читатели на прашање „Дали ќе ги прифатите препораките од Владата за штедење струја“?

Според резултатите, 69,93 % од гласачите се изјасниле со „Да“, додека пак 30,07 % од нив се изјасниле со „Не“.

Ново прашање на неделата на страната на „Слободен печат“ од секој понеделник.

Видео на денот