Осигурувањето е лесно кога имате избор

Трошоци и приходи по семејство. / Фото: Архива на Слободен печат

Сигурно многупати сте помислиле да се информирате за различните осигурителни полиси кои се достапни на пазарот. Најчеста полиса за неживотно осигурување, а некогаш дури и задолжителна полиса е патничкото осигурување.

Чувството на безбедност и сигурност кога патувате, е од исклучителна важност, но, дали некогаш сте размислувале за осигурување на различните сегменти од вашиот секојдневен живот? На пример, станбеното осигурување е редовна практика во голем број европски земји, кое пружа соодветна заштита на домот. Исто така, осигурувањето на вашиот нов автомобил ви овозможува негово безгрижно користење и заштита во случај на најразлични несакани сценарија.

Проширувајќи го асортиманот на производи и услуги, Халкбанк АД Скопје во соработка со Халк Осигурување АД Скопје, воведе продажба на широк спектар на осигурителни полиси восвоите филијали. .  Преку Халкбанк АД Скопје, отсега ќе имате можност да купите секаков тип полиса за неживотно осигурување, а одредени полиси може да се купат и онлајн – што е дополнително олеснување.

Кога имате избор – навистина е лесно! Одберете ја полисата која ќе го заштити она што најмногу ви значи и уживајте во бенефитите на посигурен живот и квалитетна иднина.

Иднината не можеме да ја предвидиме, но со правилни инвестиции, можеме да ја планираме!

Видео на денот