Нокаутираното момче во Карпош пренесено во ургентен, се здобило со сериозни повреди на главата

Фото: Слободен печат

Момчето кое денеска беше нападнато до страна на непознат сторител во Карпош, се здобило со сериозни повреди на главата и било пренесено во ургентниот центар

– Пациентот е во тешка здравствена состојба со сериозни повреди на глава и е однесен во ургентниот центар –  информираат од Брзата помош.

Од МВР засега нема информации за инцидентот.

Видео на денот