Министерот Бочварски во посета на Карбинци

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски денеска ќе престојува во посета на Општина Карбинци.

Како што информира Министерството за транспорт и врски, Бочварски и градоначалникот на Карбинци, Јордан Наев, ќе извршат увид во изградба на канализациона мрежа со пречистителна станица во Општината.

Видео на денот