• Благој Бочварски

Бочварски: Поединечно да се разгледаат градежните договори за можни промени поради поскапите материјали

Треба да се земе во предвид секој договор поединечно за да се види дали се можни промени, вели министерот за транспорт и врски Благој Бочварски во однос на барањето од градежните компании за скалеста промена на договорните цени поради поскапувањето на градежните материјали. Бочварски денеска ги повика градежните компании заедно со договорните компании да разгледаат …

Бочварски: Поединечно да се разгледаат градежните договори за можни промени поради поскапите материјали Read More »