Марјана скока на јаже, ама скока и нешто друго (ВИДЕО)

Инстаграм

Познатата водителка Марјана Станојковска речиси секојдневно е активна на социјалните мрежи со објави на фотографии или видеа.

Таа најчесто е во улога на промотор на некој производ или пак настан, па секогаш смислува креативен начин како тоа да го сподели со своите обожаватели.

Така е и со нејзината последна објава. Атрактивната водителка повикува на масовно скокање на јаже во склоп на Европската недела на спортот.

Таа покажа како се скока на јаже, но ако добро се сконцентрирате, погледот сигурно ќе ви „забега“ на друго место…

Погледнете:

Видео на денот