ДЕБАТА на Утрински печат со Борјан Јовановски, Жана П. Божиновска и Сеад Ризвановиќ

Жана Божиновска- новинар / Фото: ''Слободен печат'' - Драган Митрески

Љубиша Николовски ја водеше дебатата во студионот на „Утрински печат“, а негови гости беа новинарите Жана П. Божиновска, Борјан Јовановски и Сеад Ризвановиќ. Во фокусот на разговорот беше интегративниот процес на Македонија во ЕУ.

Целата дебата може да ја погледнете на следниот линк:

Видео на денот