Арсовска: Голем ден за демократијата во Македонија

Данела Арсовска
Данела Арсовска / Фото: Фејсбук, Данела Арсовска

Независната кандидатка за Град Скопје поддржана од ВМРО-ДПМНЕ, Даниела Арсовска на својот Фејсбук профил соопшти дека заедно со нејзиното семејство ја исполнила граѓанската должност и гласала на локалните избори.

„Ова е голем ден за демократијата во Македонија и затоа сакам да се заблагодарам за излезеноста од страна на граѓаните и извршувањето на нивната граѓанска обврска, за поддршката што ја добивам од сите скопјани, за секој еден нивни глас, за довербата што ми ја даваат да бидам на чело на Скопје во наредните четири години“ пишува Арсовска.

Видео на денот