ВО ЖИВО | Прес-конференција на министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска

Јагода Шахпаска
Јагода Шахпаска / Фото: Влада на Република Северна Македонија

Проследете ја во живо прес-конференцијата на министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска.

Видео на денот