Виц на денот: Поп во авион

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Поп се вози во авион. Стјуардесата доаѓа до него и го прашува
– Попе, ќе се напиете ли нешто, вино, виски? – На која висина летаме?
– 9.000 метри попе.
– А не, благодарам, много сме високо, може шефот да ме види.

Видео на денот