Виц на денот: Лежечки полицаец

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Доаѓа Црногорец во полициска станица и под рака си носи перница.
– Повелете господине! – му вели полицаецот на пултот.
– Слушнав дека има некои лежечки полицајци, па дојдов да се пријавам!

Видео на денот