Вежбање

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Прв ден Трпана му кажува на Трпе:
– Миличок идам во теретана.
– Добро мила.
Втор ден пак му кажува:
– Миличок идам на аеробик.
– Добро мила.
Третиот ден пак:
– Миличок одам на јавање.
– Знам мила, коњот веќе три пати се јави!

Видео на денот