Утре без вода дел од Гази Баба

Фото: ЈП „Водовод и канализација“

ЈП Водовод и канализација – Скопје известува дека утре, 30 ноември, од 09:00 часот, поради водоводен приклучок од ф 80мм на улица „Христо Ботев” бр.3, без вода ќе бидат корисниците од улиците „Христо Ботев”, „Ташко Караџа”, „Бапчор” и „Трифун Хаџијанев”, во општина Гази Баба.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување на работите.

Видео на денот