• зодијак

Лоша вест за Скорпиите: Овие 5 хороскопски знаци се „најнапалени“

Британскиот продавач на секс-играчки Lovehoney ја анализирал продажбата од јануари 2020 до декември 2021 година за да открие кој потрошил најмногу на сексуални играчки. Исто така, разговарале и со познатиот астролог Инбал Хонигман за да откријат што го покренува секој знак. Излегува дека најсексапилен ѕвезден знак е Ракот, со 11 милиони фунти на секс-играчки, пишува …

Лоша вест за Скорпиите: Овие 5 хороскопски знаци се „најнапалени“ Read More »