• знам

Преговорите на коалициските партнери за идната Влада во напредна фаза, средби на ВМРО-ДПМНЕ со Вреди и ЗНАМ

Преговорите меѓу коалициските партнери за идната Влада се во напредна фаза, но се уште нема конечен договор и се до официјално моментот кога ќе може да се соопшти нема да соопштуваме никакви детали, велат од ВМРО-ДПМНЕ, нагласувајаќи дека се разговара и за ресори. Додека преговорите за идната Влада со „Вреди“ се во напредна фаза, доцна …

Преговорите на коалициските партнери за идната Влада во напредна фаза, средби на ВМРО-ДПМНЕ со Вреди и ЗНАМ Read More »