Tag : злокуќани

Вести Македонија Слајдер

Парите од традиционалната обиколка за Водици во Бардовци дадени за лекување на малиот Ангел

Слободен Печат
Парите собрани од традиционалната обиколка на домовите на верниците со светиот крст во скопско Бардовци, скокачите ги подарија на малиот Ангел Аврамоски. Парите на Ангел...
Вести Скопје

Исчистена дива депонија во Карпош

МИА Агенција
Општина Карпош исчисти уште една дива депонија на нејзината територија, во околината на Злокуќани, кај напуштеното фудбалско игралиште. На оваа локација, велат од локалната самоуправа,...
Вести Ви Препорачуваме Скопје

ДЕПОНИЈА КАЈ ПЕШАЧКИОТ МОСТ НА ВАРДАР ВО ЗЛОКУЌАНИ: Надлежните не можеле да видат кој фрла ѓубре

Максимално дозволената концентрација на ПМ10 честички, пропишана на 50 микрограми на метар кубен воздух, денеска не е надмината никаде. Во 8 часот во Центар, според...