• златан ибрахимовиќ

Најдобрите 11 фудбалери кои нема да играат на Европското првенство

Францускиот весник „Л`Екип“ објави состав од 11 најдобри играчи кои нема да бидат дел од претстојниот континентален собир кој официјално ќе стартува за три дена. На овој список се наоѓаат и фудбалери чии репрезентации не обезбедија пласман на Европското првенство, како и оние, во поголем број, кои ќе го пропуштат истото поради повреда. Еве како …

Најдобрите 11 фудбалери кои нема да играат на Европското првенство Read More »