Tag : зибири

Вести Македонија

Зибeри: ДУИ на изборите ќе има сериозен конкурент во БЕСА и коалицијата Алтернатива – Алијанса на Албанците

Слободен печат
Мислам дека најкризен период за ДУИ беше 2016 година. Тогаш опозиционите партии не успеаја да го поразат ДУИ и тој останаа клучен фактор за парламентарното мнозинство,...