• Животни

Ако ве касне медуза, местото измијте го со солена, никако со слатка вода

Иако овие животинки во морињата не можат сериозно да нѐ загрозат, сепак треба да знаеме како правилно да ги лекуваме убодите и каснувањата. Многу ретко може да дојде до тешки алергиски реакции, и тоа ако луѓето на друг начин се склони кон нив.   View this post on Instagram   A post shared by 🔱𝙹𝙾𝚂𝙴 …

Ако ве касне медуза, местото измијте го со солена, никако со слатка вода Read More »