• живеел

На 16 години го исфрлиле од училиште, живеел во приколка и бил осомничен за убиство: 8 помалку познати факти за легендарниот Џим Кери

Џим никогаш не престанал да верува во себе и да се труди, а награден е и со светска слава и титула за еден од најдобрите светски комичари. Џим Кери е еден од најплатените комичари, но патот до Холивуд не му бил ниту малку лесен, а ова се само неколку нешта од неговиот живот кои можеби …

На 16 години го исфрлиле од училиште, живеел во приколка и бил осомничен за убиство: 8 помалку познати факти за легендарниот Џим Кери Read More »