• Жељко Самарџиќ

ВИДЕО | Жељко Самарџиќ стана дедо по четврти пат: Се роди уште една Анѓелија!

Жељко Самарџиќ од синоќа има голема причина за славење! Пејачот стана дедо по четврти пат, а тоа донело радост и среќа во домот на Самарџиќ. Пејачот ги откри првите впечатоци. „О, се чувствувам прекрасно! Синоќа ја однесовме ќерка ми Миња да се подготви за денес, но бебето сакаше што побрзо да се роди. Во куќата …

ВИДЕО | Жељко Самарџиќ стана дедо по четврти пат: Се роди уште една Анѓелија! Read More »