• Згради

Осум луѓе се водат за исчезнати откако се урнаа згради во Марсеј

Осум луѓе се водат како исчезнати откако се урнаа згради во Марсеј по силна експолозија. Јавната обвинителка на градот Марсеј Доминик Лоренс која доцна попладнето одржа прес-конференција изјави дека осум лица од урнатата зграда не одговараат на телефонските повици. Таа дополни дека се уште не е позната причината за експлозијата. „Истрагата и напорите за спасување …

Осум луѓе се водат за исчезнати откако се урнаа згради во Марсеј Read More »