Ибрахими од Алтернатива: Немаме интерес да влеземе во оваа влада, досега и никој не ни понудил

Зеќирија Ибрахими од Алтернатива за ТВ21 вели дека неговата партија „нема интерес да влезе во владата, додавајќи дека досега и не добиле таква понуда. Според Ибрахими, кој е поранешен потпретседател на Беса, лидерот на Алтернатива, Африм Гаши, бил во контакт со премиерот Заев, но комуникацијата меѓу нив, како што тврди Ибрахими, била „вообичаена“. „Немаме ниту …

Ибрахими од Алтернатива: Немаме интерес да влеземе во оваа влада, досега и никој не ни понудил Read More »