• затвори

Како храбар Кинез влегол во забранетиот град: Ова е вистински гулаг !

Додека одел по улица во кинескиот град Урумчи, давајќи се од себе за да изгледа како турист, срцето на Гуан Гуан било на неговите потпетици. Младиот Кинез знаел дека тоа не е место каде што посетуваат туристи, а камерата скриена во неговиот ранец тајно ги снимала камповите на комунистичкиот режим. Храбриот Гуан Гуан бил на …

Како храбар Кинез влегол во забранетиот град: Ова е вистински гулаг ! Read More »