• заразени

Во Србија се очекува повторно четирицифрен број на заболени, д-р Кон предупредува: Ситуацијата се влошува

Епидемиолошката состојба во Србија се влошува и тој тренд ќе продолжи и во август, изјави утрово д-р Предраг Кон, член на Кризниот штаб за борба против коронавирусот. Според него почетокот на училишната година е многу важен и ако во земјата нема доволно вакцинирани, во прашање ќе биде доведен и тој процес. – Не може да …

Во Србија се очекува повторно четирицифрен број на заболени, д-р Кон предупредува: Ситуацијата се влошува Read More »