• заплена

Голема заплена на дрога во прилепско од страна на МВР во вредност од околу 300.000 евра

Во тек е голема акција на МВР во прилепско во која е запленето поголемо количество дрога во вредност од околу 300.000 евра. Според неофицијални информации, станува збор за уште еден пресечен меѓународен канал за шверц со дрога, а има и приведени наркодилери. Од Министерството за внатрешни работи потврдуваат дека во тек е полициска акција, а повеќе …

Голема заплена на дрога во прилепско од страна на МВР во вредност од околу 300.000 евра Read More »