Tag : задоволена

Еспресо Секс

Колку долго треба да трае сексот за жената да биде тотално задоволена?

Слободен печат
Истражувањата докажаа дека просечното траење на сексот е помеѓу 5.5 и 7.5 минути. Но, дали тоа е доволно за жената максимално да ужива во сексот?...