• времиња

Тежок избор: Објавен нов список на најубавите мажи на сите времиња

На најновиот список се најдоа десет најпривлечни мажи на сите времиња, од Марлон Брандо до Џејсон Момоа. Секое време си носи нешто свое, па така и идеалите за убавина и сексапил се менуваат. Од златното време на Холивуд, па до денес, сведоци сме на разни трендови, но одредени познати личности одолеаја на тестот на времето …

Тежок избор: Објавен нов список на најубавите мажи на сите времиња Read More »