Tag : Врбјани

Вести Македонија

Внимавајте утре да не заглавите кај Врбјани во овој термин

Слободен печат
 На патниот правец Кичево – Охрид кај село Врбјани после планинскиот превој Пресека, утре поради работи на пат (минирање) во период помеѓу 12 и 15...
Вести Македонија

Прекин на сообраќајот кај село Врбјани поради минирање

Слободен печат
На патниот правец Кичево – Охрид кај село Врбјани денеска поради работи минирање во период од 12 до 15 часот сообраќајот ќе биде во прекин...