• возраст

ФОТО | Тој има 23, таа 60 години, а луѓето ѝ порачуваат: Засрами се од тоа збрчкано лице

На социјалните мрежи има многу парови со голема разлика во годините, но никој не успеа да го раздрма Интернет како овие двајца љубовници. Двојката, чија разлика во годините изнесува 37 години, стана тема за сите корисници на социјалните мрежи.   View this post on Instagram   A post shared by I_AM_QURAN (@leolove_3) Американецот по име Куран (23), …

ФОТО | Тој има 23, таа 60 години, а луѓето ѝ порачуваат: Засрами се од тоа збрчкано лице Read More »