• внимание

Внимателно: Кога се воведува мед во бебешката исхрана?

Медот е докажано корисен производ што има благотворно дејство за целиот организам. Може да се користи како храна или да се додаде во разни јадења и пијалаци. Но, тој истовремено е силен алерген, особено медот од хелда, додека багремовиот се смета како најсигурен. Медот се препорачува да се воведе во детската исхрана не порано од …

Внимателно: Кога се воведува мед во бебешката исхрана? Read More »