Tag : винсент ван гог

Забава Магазин Магазин слајдер Ретро

Неговата брилијантност се граничела со лудило: Винсент Ван Гог во својот живот продал само една слика!

Слободен Печат
Денес еден од најценетите уметници и сопственик на најпрепознатливиот сликарски стил, Винсент Ван Гог, во своето време бил попрепознатлив по епитетот луд, отколку неговата генијалност....