• виновникот

Рецензија: Кој е виновникот во „The Gulity“?

На почетокот на октомври годинава, филмот „The Guilty“ со Џејк Гиленхал во главна улога беше прикачен на Нетфликс и уште веднаш привлече големо внимание и гледаност. Во режија и продукција на Антоан Фукуа, овој американски крими трилер е снимен во 2021 година според сценарио на Ник Пицолато, кој е исто така познат по својата работа …

Рецензија: Кој е виновникот во „The Gulity“? Read More »