• видеоспот

Младиот кантавтор Јон Иди објави видеоспот со темата „Мај фајр“ (ВИДЕО)

По кратка пауза во 2021 година, младиот кантавтор Јон Иди (Yon Idy) се враќа на сцената со најновиот сингл „Мај фајр (My Fire)“, кој го истражува сомнежот што секој од нас го носи во себе додека ги следиме сопствените страсти. Песната „Мај фајр“ Јон ја напишал во време кога се борел да го пронајде патот …

Младиот кантавтор Јон Иди објави видеоспот со темата „Мај фајр“ (ВИДЕО) Read More »